Aleksandra Milunović Petrović

mr psiholog, telesni psihoterapeut, trener spiritualne tehnologije

Obuka za procesora Dubokog Peata


Duboki Peat je vrlo moćna metoda Spiritualne tehnologije, svetski poznatog psihologa Živorada Mihajlović Slavinskog iz Beograda. PEAT je skraćenica od Primordijalne Energije Aktivacije i Transcendencije.

balance-110850_1280Dubinski ili Duboki Peat (DP) je metoda po mnogo čemu superiorna nad ostalim psihološkim i psihoterapijskim pristupima pomaganja. Sam Proces Dubokog Peata traje veoma kratko, odnosno, u veoma kratkom periodu možete da rešite emocionalne, psihološke, psihosomatske i duhovne probleme koje vas dugo muče. Umesto desetine psihoterapijskih sesija, često se u jednoj mogu rešiti neki od upornih psiholoških teškoća koji značajno ometaju funkcionisanje osobe. Osim što je moćna isceljujuća metoda, Duboki Peat je izuzetno elegantan i brz način za dosezanja viših nivoa svesti. Takođe je i metod kojim se ostvaruje ubrzani duhovni i psihološki razvoj.

Jedan od važnih stavova na kojima počiva ovaj jako vredan metod je : “Na nižim nivoima svesti nema rešenja, dok na višim nivoima svesti nema problema (Assagioli). Dok radimo na rešavanju konkretnog problema, mi se ne bavimo njegovim korenima u prošlosti, analizama i tumačenjima. U ovom fantastičnom metodu fokus nam je na lancu sadržaja koji nas direktno vodi u samu srž bića, mestu gde nema problema, već samo rešenja.

Tokom jednog DP procesa otklanja se negativni energetski naboj sa problema i idući ka sve višim njegovim uzrocima, rešavaju se i mnogi drugi koji nisu eksplicitno postavljeni. Procesom je moguće otkloniti naboj prisutan i u telesnim teškoćama, s ozbirom da zadire u njihovu energetsku, emocionalnu i psihološku osnovu.

Tokom vrlo praktične i stručne obuke, polaznici, budući sertfikovani Procesori Dubokog Peata (DP), osposobljavaju se za samostalnu, stručnu primenu metoda u radu sa drugim ljudima, kao i za tkz. samoprocesovanje, za samostalan rad na sebi, kao moćan self-help metod.

Osim vaše želje da učite, razvijate se i pomažete drugima, nema drugih preduslova za sticanje zvanja Procesora Dubokog Peat-a.

PREGLED TEMA I PLAN RADA NA OBUCI ZA PROCESORA DUBOKOG PEATA

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.