Aleksandra Milunović Petrović

mr psiholog, telesni psihoterapeut, trener spiritualne tehnologije

TELESNA MUDROST – specijalna uvodna radionica uz iskustvenu grupnu sesiju BITI U KONTAKTU


 

Vise je mudrosti...NiceTELESNA MUDROST – uvodna radionica

Pozivamo Vas na jedinstveno i izazovno istraživanje emocija utkanih u Vašem telu i na pokretanje moćne, kreativne životne energije!
Učesnici će imati priliku da se, kroz konceptualno i iskustveno učenje, upoznaju sa osnovnim idejama telesno-psihoterapijskog, holističkog pristupa i temama radionica koje slede.
Pored uvodne, serijal čini osam tematskih, iskustvenih radionica, od kojih svaka na zanimljiv način istražuje emocije i senzacije u različitim oblastima tela, počevši od očnog do karličnog segmenta.
Ove radionice su namenjene osobama koje su otvorene za iskustvo, za upostavljanje boljeg kontakta sa svojim telesno-psihološkim jedinstvom, za razvijanje svesti i pokretanje uspavanog džina – a to je naša kreativna, isceljujuća životna energija.

 

BITI U KONTAKTU

oci, ruke, noge

Oči, ruke i noge su “organi” kontakta sa svetom. Njima prenosimo naš stav prema svetu i ono što duboko osećamo.

Bez obzira na to što često nastojimo da “maskiramo” naš emocionalni odnos prema svetu, on je u najvećoj meri vidljiv kroz pogled, kroz oči. Kada bi mogli dovoljno duboko da pogledamo u oči ljudima, videli bi smo njihove strahove, bol, tugu, ljutnju, skoro svako osećanje.

Na ovoj radionici imate mogućnost da istražite svoj kontakt sa sobom i svetom u kome živite.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.