Aleksandra Milunović Petrović

mr psiholog, telesni psihoterapeut, trener spiritualne tehnologije

Program serijala TELESNA MUDROST


ruka

Program serijala TELESNA MUDROST
Uvodna radionica: Na uvodnoj radionici možete da se upoznate sa osnovnim idejama pristupa telo-um integracija, konceptom pulsiranja i blokiranja životne energije; kao i sa temema radionica serijala i načinom rada.

 

 1. DISATI DUBOKO ZNAČI OSEĆATI DUBOKO
  Koji je vaš lični stil disanja? Otvori vrata u svet svojih emocionalnih tendencija. Koja su tvoja naglašena, a koja blokirana osećanja? Usvajanje prirodnog stila disanja (tzv. rajhijansko disanje). Kako se tvoje telo “opire” prirodnom načinu disanja?
 2. OČI SU OGLEDALO DUŠE
  Očima gledaš svet oko sebe i projektuješ svoju budućnost. Čemu težiš u svom životu? Koji su tvoji životni ciljevi? Telesno-psihološki rad na očima i problemima vida. Šta/koga tvoje oči žele da vide, a pred čime žmure ili sklanjaju pogled?
 3. PRAVO NA GLAS
  Da li su tvoja žudnja, bes, strahovi i strast zgrčeni u krutoj vilici? Da li možeš slobodno da pustiš svoj glas iz grla ili je zarobljen u tebi? Da li si u stanju da otvoreno žudiš ili da se pobuniš ili su tvoje emocije “progutane” i talože se u vidu knedle u grlu?
 4. “SRCE KUCA, TU JE”
  U svetu snažnih osećanja, dubokog emocionalnog kontakta sa sobom i svetom. Da li je tvoje srce otvoreno da bude “zagolicano” svetom ili se plašiš da će biti slomljeno, zamrznuto, zarobljeno ili skriveno? Da li si spreman/na da deliš svoje srce sa drugima?
 5. LEPTIRIĆI U STOMAKU
  U svetu iskonskih osećanja, u “telesnom mozgu” koji sa svetom komunicira na način koji se ne može iskazati rečima. Doživi i oseti svoj primarni odnos sa svetom. Da li razumeš znake koje stižu iz najdubljih slojeva tvog bića?
 6. NA TALASIMA ČISTE ŽIVOTNE ENERGIJE
  Mekoća i sloboda u karlici je garantovani put ka neverovatnim iskustvima sreće i dubokom zadovoljstvu u seksualnom činu. Da li si spreman/na da se suočiš sa velikim branama (koje si postavio davno u svom životu), kojima štitiš sebe od ogromne bujice moći koju poseduješ? Suoči se i prihvati ogroman rezervoar snage i energije, koja ti kao ljudskom biću prirodno pripada.
 7. TELESNO-PSIHOLOŠKI MOZAIKart-663621_1280
  Integracija emocionalnih izraza iz telesnih segmenata. Jačanje doživljaja telesno-psihološke celovitosti. prihvatanje energetskih tokova; kontakt sa ličnom snagom i resursima.
 8. LEKTURA LIČNOG NARATIVA
  Ti pred ogledalom, sa manje maski, iskrivljenih gledišta i osećanja. Ponovna analiza životnih ciljeva i raspoloživih resursa. Ima li mesta za promene u tvom životu?

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.